Influencere Katrīne Vasiļevska “tīkla mārketingā” nopelnījusi iespaidīgu naudas summu

Foto – ekrānuzņēmums

Katrīne Vasiļevska ir pazīstama latviešu influencere, kura vietnē “Instagram” pazīstama ar segvārdu “queen_kachinja”, tur viņai ir gandrīz 67 tūkstoši “sekotāju”. Taču sieviete dalās arī savā pieredzē par to, kā nopelnīt patiesi labu naudiņu.

Katrīne Vasiļevska, kas kādreiz bija pazīstama kā Katrīne Sauliete, un ir bijusī hokejista Kaspara Saulieša sieva un meitu māte, pērn mija laulības gredzenus ar pilotu Pēteri Vasiļevski, viņa ir ne tikai influencere, bet arī TV personība – piedalījusies tādos pašmāju šovos kā “Ģimene burkā” un “Slavenības. Bez filtra”, kā arī bija redzama ceļojumu šovā “Četri uz koferiem”.

Taču ikdienā Katrīne strādā tā dēvētajā “tīkla mārketingā”, šobrīd pārstāvot kompāniju “Joyu”. Vietnē “Instagram” Katrīne padalījusies ar to, kādus sasniegumus iespējams sasniegt, strādāt “sev”, kā viņa pati to dēvē.

Foto – ekrānuzņēmums

Lasi vēl: Tauta “trako” par influenceres Dridrihsones gaumi – lūk kāpēc viņa izbrāķēja dizaineri Pavlovu

Īsajos stāstījos viņa emocionāli norāda, ka viņa esot patiesi satraukta, jo pēc sarunas ar vadītāju “Zoom”, viņš esot viņu pārsteidzis tik ļoti, ka viņa to nebija pat gaidījusi. Vadītājs esot teicis, ka Katrīne saņemšot bonusu, ko tik ļoti esot gribējusi. Un saņēma arī. Summa tiešām iespaidīga – Katrīnei šajā mēnesī pārskaitīts bonuss, kas ir mazliet vairāk pat 19 tūkstošiem eiro.

Foto – ekrānuzņēmums

Tiesa, tīkla mārketingā viss ir daudz atkarīgs no paša, arī ikmēneša peļņa. Piemēram, vasaras beigās viņas alga bija ap 5000 eiro. Viņa neslēpj – nopelnītās summas katru mēnesi ir atšķirīgas. Stāsta beigās viņa aicina pievienoties viņas komandai, lai pelnītu sev un strādātu pats sev.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment